Čtvrtek a pátek

08.07.2017 20:13

Ve čtvrtek se ve slumu v Dharavi, v místnosti, kterou nám Soni zdarma půjčuje, uskutečnilo další setkání. Kromě Mohana, Ganeshe a Raula dorazil také Mohanův strýc a bratr. Můj manžel sloužil Božím Slovem a oba dva se na místě znovuzrodili. Sláva Bohu! Také ještě využil možnosti mluvit o Ježíši s dalšími mladými lidmi z okolí, kteří o nás již vědí. :-) 

V pátek se manžel opět setkal s Pratikem a samozřejmě s Vickym, s nímž se schází každý den minimálně jednou. :-) Večer spolu zajeli na nábřeží, kde předávali lidem evangelium. Narazili na manžele, z níchž ženu trápila bolest ramene. Modlili se za ni a ona hned po modlitbě zaznamenala velikou úlevu. Díky Bohu! Dále hovořili s mužem, jenž je vysoce postaveným člověkem jedné úspěšné místní firmy. Byl velmi otevřený evangeliu, ale nechtěl se hned na místě modlit, chtěl počkat, až v sobě nebude mít žádný alkohol. Vyměnili si tedy kontakty a brzy se sejdou znovu. Haleluja! Díky Bohu za světlo, jež temnota nepohltí, za život mocnější než smrt, za víru, která vždycky vítězí a za Jeho lásku, jež vše přemáhá! Bůh mocně jedná a Jeho Sláva se stále více rozmáhá! Po celé planetě! 

Kromě čtvrtečních a pátečních fotografií přikládám také video, kde je trochu zaznamenán pouliční život na kraji slumu v Dharavi.

youtu.be/5N3hkKf3198

     

V Dharavi

         

V "naší místnosti" ve slumu v Dharavi

 

Mohanův strýc se znovuzrodil

Mohanův bratr se znovuzrodil

              

U Mohanových známých

               

S Pratikem

                  

Tetnto vysoce postavený muž jedné firmy byl velmi otevřen evangeliu