Další novinky a fotografie

18.11.2017 19:08

Pobyt v Indii se nám rychle krátí a naše dny jsou tak čím dál nabitější... :-) Vše si opět můžete prohlédnout částečně zdokumentované na fotograiích... Pastor církve, kde jsme předminulou neděli sloužili, nás v úterý pozval do své rodiny na návštěvu a na večeři. Skvěle jsme si popovídali o Božích vizích a Boží dobrotě, o tom, co Bůh již udělal a co ještě přichází... Věřím, že budeme nadále v kontaktu a v něčem i spolupracovat. Díky Bohu za toto nadpřirozené spojení! 

Ve středu jsme pozvali Pratika na večeři do restaurace, kterou již delší dobu toužil navštívit, protože tam vaří evropské jídlo. Šlo o lepší restauraci, avšak jídla neměla s těmi evropskými kromě názvu téměř nic společného. :-) Pratik, který nevěděl, jak má jídlo správně chutnat a vypadat, si na všem moc pochutnal. :-) Dlouho jsme povídali a odpovídali Pratikovi na otázky z Bible, které nám pokládal. Nechtěl ani slyšet o tom, že bychom se už do našeho odletu neviděli, tak jsme museli najít nějaký termín, kdy se s ním ještě uvidíme... :-)

Včera jsme si opět užili skvělé setkání u Vickyho. Manžel dál vyučoval o víře a tentokrát speciálně o tom, jak si držet a žít všechna Boží zaslíbení. Díky Bohu za každého, kdo se Mu vydá, kdo kázané Boží Slovo přijímá a následně také činí! 

Dále přikládám různé momentky z ulic a fotky z pláže, kam se Vicky a můj manžel šli projít a popovídat si... Jako všechny pláže zde v Bombaji, je i tato velmi špinavá a ve vodě se nedá koupat. Na části této pláže se navíc ještě nachází slum... 

Večeře v pastorské rodině

                            

S Pratikem před hotelem

                

Tito mladíci se zájmem naslouchali kázání evangelia

                                                    

Včerejší setkání u Vickyho