Několik setkání za poslední týden

18.01.2017 21:35

V pátek jsme opět zavítali do Dharavi a Vicky znovu s námi. :-) Můj manžel se věnoval především jemu a Mohanovi a uváděl je do dalších úžasných pravd Božího Slova. Oba jsou velmi horliví více poznávat Ježíše a také s námi nadále zůstávat v úzkém spojení. Věnujeme se jim tedy co možná nejvíce.

Dále se můj manžel v týdnu setkal s několika dalšími lidmi, kteří měli zájem slyšet více o našem dobrém Bohu. Vicky rovněž přivedl několik svých evangeliu otevřených přátel. Někteří se s mým manželem již předtím setkali, takže dostali další porci. :-) Jsme tolik vděční, že můžeme na tomto ďáblem tak zdestruovaném místě předávat dobrou zprávu o jedinečném Ježíši! Náš milující, všemohoucí a milosrdný nebeský Táta připravil pro každého z těchto drahých lidí skutečně úžasný život!

Zítra odjíždíme na několik dní do vedlejšího indického státu jménem Goa. Tam je už moře čisté a lze se v něm koupat, ne jako tady v Bombaji. :-) Máme rezervován pobyt na úplně stejném místě jako vloni a za naprosto stejnou výhodnou cenu. Jízdenky na vlak však byly již vyprodané, a my jsme tak museli několik týdnů setrvávat na čekací listině. Až dnes v půl osmé večer se uvolnila místa a my jsme získali jízdenky! Haleluja! Zítra v 11:40 dopoledne vlak odjíždí... Jsme Bohu tolik vděční za to, jak se o nás stará a jak nás požehnal! Díky Pánu, že Jeho Slovo funguje, i když to lidské ne. Mocné Boží Slovo funguje vždycky a všude!