Pátý týden a konec 12. cesty

18.11.2022 16:24

Tak 12. cesta je u konce. Hodně rychle to uteklo. Děkujeme Bohu, že jsme mohli drahým lidem v této zemi předávat našeho úžasného Ježíše a být pro ně požehnáním. Je to ohromná výsada a moc jsme si to užili.

Celou sobotu strávil manžel s Vickym a jeho kamarády, které už známe delší dobu. Roste důvěra a oni se stále více otevírají Božím věcem. Haleluja! Společně navštívili jednu atraktivní přírodní oblast vzdálenou dvě a půl hodiny cesty autem od Bombaje (viz foto). V neděli manžel sloužil v církvi, kterou od svého znovuzrození navštěvuje Vickyho maminka a někteří další lidé, jež jsme přivedli k Ježíši. Pastor té církve i všichni ostatní byli z kázání nadšení. Duch Svatý k nim mluvil a oni souhlasně reagovali. Sláva Bohu za všechny proměněné lidské životy! 

V týdnu se ještě naposledy setkal můj manžel s Pratikem, který opět vyjádřil silný zájem povídat o Božích věcech a modlit se. Strávili spolu celý večer. U Vickyho se ve středu uskutečnilo poslední shromáždění. Dorazila další část Vickyho rozvětvené rodiny. Kousek po kousku si všichni přijíždí pro spasení... Sláva Pánu! Tato maminka s dcerou a jejími syny okamžitě a nadšeně vydali své životy Ježíši a zažili mocnou Boží přítomnost. Ďábel končí v této rodině a na každém dalším místě, kam se dostane evangelium a vůně poznání Boha a Kristova slavného vítězství!

Včera se manžel účastnil svatby Mohanova mladšího bratra Avinashe. Bylo mi líto, že jsem tam také nemohla být, ale díky záplavě fotek a videí mi připadalo, jako bych tam byla s nimi. :-) 

Za hodinu už odjíždí manžel z hotelu na letiště a my se na něj už mooooc těšíme! Později dodám ještě příspěvek z letiště v Bombaji a v Praze... :-)

Sobotní výlet

Neděle

S Pratikem

S Vickym a jeho kamarádem, který je stále otevřenější Ježíši

Shromáždění u Vickyho

Naši noví sourozenci v Kristu

S Vickym a jeho kolegou

Svatba Mohanova mladšího bratra