Přípravy na odjezd - Preparations for leaving

29.08.2016 21:45

Před deseti dny jsme se vrátili z našeho týdenního Festivalu, který byl pro mnohé opravdu zásadním a přelomovým. Hotel byl zcela zaplněn (někteří si museli najít ubytování v okolí) lidmi toužícími po Božím jednání. Bůh vskutku naplnil a předčil očekávání všech a Jeho přítomnost byla na každém shromáždění tak hmatatelná a nezapomenutelná! Nikdo nezůstal stejným. Během dvou večerů, kdy můj manžel sloužil nemocným, mu Bůh dal konkrétní slova poznání a mnozí na místě či později dosvědčili viditelné uzdravení (někteří i přes internetové vysílání). Sláva Bohu! Brzy zřejmě přidám pár fotek z tohoto Festivalu. :-)

Nyní se již připravujeme na náš blížící se druhý odjezd do Indie. V rubrice Kalendář akcí naleznete, kdy a kde nás ještě můžete zastihnout. :-) O všech novinkách, včetně data našeho odletu, vás budu informovat. :-) 

Přidávám foto našeho "indického koutku", kde se sešly dárky, které jsme v Indii dostali (kromě mapy - tu jsme zakoupili sami) a mé foto v indickém sárí. To jsem dostala v Indii od jedné své známé, jíž jsem chtěla udělat radost a poslat jí svou fotku, na níž jsem do tohoto sárí oblečena. :-)