Vinod se znovuzrodil!

15.02.2018 10:05

Pár hodin po příletu se manžel opět sešel s Vickym. Povídali spolu a modlili se na hotelovém pokoji a plánovali nadcházející tři týdny, když Vicky vyhrkl: "Neztrácejme čas, pojďme evangelizovat hned!" Haleluja! Tak ještě v ten pozdní večer vyrazili do Bandry a mluvili s lidmi o Ježíši a mocné Boží Slovo bylo zaseto! 

Hned ve středu dopoledne pokračovali a předávali na ulicích dobrou zprávu. Odpoledne jel manžel navštívit Vickyho rodiče a další naše známé z jeho sousedství. Byli moc rádi, že ho vidí a hned s ním sdíleli úžasné svědectví. Již jsem zde zmiňovala, jak jsme se během našeho minulého pobytu v Indii modlili za Vickyho tatínka, který měl být po ochrnutí své pravé ruky operován a nemohl s rukou vůbec pohnout... Hned tehdy nastaly změny a on nemusel tuto velice nákladnou operaci vůbec podstoupit. Vicky se svojí maminkou, která je znovuzrozená (přijala Ježíše krátce po Vickym) dál věrně stáli ve víře a mluvili Slova zdraví a života. Když jsme se s ním loučili, tak ještě s rukou nemohl pořádně pohnout... Dnes ji už dokáže zvednout až k obličeji, což před mým manželem radostně demonstroval! Sláva Bohu!!!

Večer se manžel sešel opět s Vickym a s jeho nejlepším kamarádem a sousedem Vinodem. Během naší minulé cesty jsme se s Vinodem několikrát setkali a strávili s ním poměrně dost času. Vyprávěli jsme mu mnohá svědectví o Boží dobrotě a sdíleli s ním evangelium. Vyrůstal jako budhista a nechtěl v té době svoji víru vůbec měnit, byl však otevřen a rád s námi pobýval. I po našem odjezdu jsme s ním zůstali v kontaktu. Když s ním můj manžel začal včera opět mluvit o Bohu, Vinod byl naprosto připraven a rozhodnut, že chce přijmout Ježíše Krista za svého Pána a vydat Mu celý svůj život. Společně se modlili a on se stal Božím dítětem! Haleluja!!!!!! Vicky s mým manželem mu hned stáhli do mobilu Bibli a společně se radovali z této ohromné a úžasné události. 

 

Manželova první večeře v Indii - půl kilogramu chlebovníku :-)

     

Tito muži slyšeli v Bandře evangelium

 

Ve středu dopoledne se jde opět evangelizovat...

   

S Vickyho rodiči

 

S Vickyho bratrancem

   

Moru pěkně roste :-)

 

Vinod se právě znovuzrodil! Haleluja!

    

Společně potom zašli na večeři