První požehnaný víkend

29.05.2018 20:53

Máme za sebou první Bohem požehnaný a naplněný víkend. :-) V neděli Vicky u sebe doma opět zorganizoval shromáždění, jehož se tentokrát zúčastnila i jeho sestřenice, která se svou malou dcerkou na pár dní dorazila do Bombaje z venkova. Je velice otevřená evangeliu a Božímu působení. Manžel vyučoval z Bible a Vicky jako vždy překládal pro všechny, kteří anglicky nerozumí. Bylo znát, jak jsou lidé Božím Slovem povzbuzováni a budováni. Haleluja! Poté jsme se za některé přítomné modlili a Bůh dál mocně působil. Po setkání jsme s Vickym vyrazili do jiné části Bombaje navštívit rodinu jeho bratrance. Před nějakou dobou byli vůči evangeliu ještě velmi uzavření, nyní však manželovi dovolili, aby se za ně za všechny modlil. Také rádi naslouchali jeho krátkému kázání a věříme, že do nich zaseté Boží Slovo dále pracuje. Následně jsme ještě jeli navštívit bratrancovu manželku s jejich novorozeným miminkem a celou její rodinou. Modlili jsme se za tento mladý manželský pár a jejich 45 dní staré miminko. Všichni byli velice pohostinní a nadšení z naší návštěvy. 

Vše výše zmíněné vidíte na fotografiích... Také přidávám pár snímků ze sobotní evangelizace v Bandře, kde mnozí slyšeli mocné evangelium a potom několik fotek ze sobotní a nedělní večeře, kterými jsme oba nabité dny zakončili. Večeře je zde pro nás prakticky jediným pořádným jídlem dne, jinak jíme většinou jen ovoce. Zároveň jsme chvíle u večeře využili k dalšímu obecenství s Vickym, jenž byl moc rád, že s námi může trávit ještě další čas. 

V těchto dnech tady panuje opravdu tropické horko, jak jsme už dopředu samozřejmě tušili. :-) Právě totiž vrcholí léto se svými nejvyššími teplotami, které se přibližně za měsíc přehoupne v období dešťů. Už jsme se tedy všichni stihli několikrát vykoupat ve vlastním potu (možná si i našich částečně mokrých vlasů na některých fotkách všimnete)... :-) 

Sobotní evangelizace

                              

Sobotní večeře - Sárinka jí poprvé dobrovolně indické ostré (jemně) jídlo :-)

               

Nedělní shromáždění u Vickyho

                       

Vickyho sestřenice s dcerkou

                        

V rodině Vickyho bratrance

     

Dostali jsme květiny

      

Mladý pár s novorozeným miminkem