Sobota a neděle

11.07.2017 04:18

Již za dva dny se vrací můj manžel, tatínek našich dětí, přítel a pastor mnohých zpět do ČR! :-) Letadlo by mělo v Praze Ruzyni přistát 13.7. ve 13:30 hod. Hned druhý den v pátek se s ním můžeš od 17 hod. vidět na naší pravidelné pražské pouliční evangelizaci na Andělu a poté na modlitebním shromáždění. V neděli bude sloužit dopoledne v naší církvi v Brně a odpoledne v Praze. :-) Už se na něj moc těšíme!!! :-)

Vickyho strýc, který nedávno slavil odchod do důchodu, pozval v sobotu mého manžela k sobě domů na návštěvu. Připravili pro něj opravdu bohaté pohoštění a od mého muže slyšeli jasné poselství evangelia. Vyjadřovali, jak je pro ně velikou ctí, že je navštívil a s radostí a ze srdce mu věnovali dárek (viz foto ;-).

V neděli dopoledne sloužil můj muž ve stejné církvi jako minulý týden. Bůh opět mocně jednal. Lidé byli tolik požehnáni a povzbuzeni Božím Slovem a působením Ducha Svatého! Manžel se modlil s mnohými za jejich uzdravení a další potřeby a lidé vše z nebe opravdu rychle a snadno přijímali. Jednomu mladému chlapci předal slovo od Pána ohledně jeho budoucnosti. Bůh k němu mluvil, že má pro něj připravenou službu a on bude kázat Boží Slovo. Chlapec prožil mocně Boží dotyk a svěřil se, jak už dlouhou dobu hoří v jeho srdci, že bude v budoucnu pastorem. Haleluja!  Mladíka v červeném tričku můj manžel vedl ke spasení, hned na místě přijal Ježíše Krista za svého Pána a Spasitele. Jeho maminka a sourozenci byli nadšení. Sláva Bohu za vše, co dělá! Jeho dobrota silně přitahuje a přemáhá mnohá lidská srdce!

Navečer byl manžel pozván sloužit ještě v jedné malé církvi, která je na tuto napojená. Shromáždění sice probíhalo v těsné místnosti v chudinském prostředí, avšak bylo plné naprosto hladových, zapálených a vydaných věřících. Můj manžel prohlásil, že v Indii zatím nenavštívil živější a ohnivější místní církev než tuto. Lidé byli naprosto nadšeni poselstvím z Božího Slova, které jim předal a Duch Svatý se tam opravdu po celou dobu mocně pohyboval a nenechal nikoho stejným Haleluja! 

Přikládám krátké video z noční projížďky částí Dharavi... youtu.be/LGKDMvLZQcQ 

                  

Malá svačinka ;-)

 

V indickém McDonaldu

Toto samozřejmě není hovězí, ale kuřecí :-)

                                     

U Vickyho strýce

                                

Dárek od Vickyho strýce

 

Neděle...

                                       

Tomuto chlapci Bůh potvrdil jeho budoucí službu 

   

Tento mladík přijímá Ježíše Krista za svého Pána a Spasitele

    

S pastorem...

  

Výhled z církevní místnosti...

Čas na malý oběd

        

Ve vlaku

           

S pastorem druhé církve

                                                                    

Po shromáždění pozval můj manžel pastora s jeho blízkými spoupracovníky na dobrou večeři