Uplynulý týden

25.06.2017 07:58

V hotelu, v němž můj manžel nyní v Bombaji bydlí (a rovněž na mnohých dalších místech), celý týden pořádně nefungovalo internetové připojení. Nejprve slabý signál a kratší výpadky, poslední dva dny pak WiFi nešla téměř vůbec. Vše prý díky dešťům, které dorazily... :-) Fotky se tak zálohovaly velmi pomalu a neměli jsme tolik možností, jako předtím, spolu dlouze hovořit. Tak nyní shrnu celý týden najednou. :-) 

Minulou neděli byl manžel pozván sloužit do jedné menší církve v jiné části Bombaje. Lidé byli moc požehnáni jeho nekompromisním biblickým poselstvím o víře a Bůh mocně jednal. Mnoho lidí poprosilo o modlitbu za uzdravení a další potřeby. Duch Svatý se jich silně dotýkal a měnil jejich životy. Haleluja! 

Nadále se s Vickym každý den scházejí ke studiu Božího Slova a k modlitbám. Můj manžel mu tam tak přivezl "soukromou osobní biblickou školu". :-) Procházejí všechna základní témata jako je Boží trojice, Boží láska, nové narození, křest v Duchu Svatém, víra, vítězství, autorita, uzdravení, modlitba, evangelizace... Vicky je moc hladový a vše s velikým nadšením hltá. :-) Také byli již zakoupit zmíněné nové boty. :-) Vicky chtěl boty ušité ve slumu v Dharavi, tak tam společně zašli a na míru mu je ušijí. :-) 

Můj manžel se v tomto týdnu také opět setkal s Pratikem, který chce Ježíše více poznávat a Vicky zorganizoval další setkání u sebe doma. Na přiložených fotografiích naleznete vše více či méně zdokumentované. :-) Vidíte také různé nové momentky z bombajských ulic, nákup možná již posledního takto vynikajícího manga (s příchodem dešťů manga končí) a návštěvu u Vickyho příbuzných. Sláva Bohu za Jeho plán, za Jeho mocné jednání tento týden, za všechny uzdravené, vysvobozené a požehnané! 

                                      

Minulá neděle v církvi

                                                                        

Chutný chlebovník

    

Před hotelem

                          

Na vlakovém nádraží

         

Opět s Pratikem

       

Setkání u Vickyho

                                         

U Vickyho příbuzných

    

Takto je prý u nich zvykem obléci nového hosta, který navštíví novomanžele krátce po jejich svatbě :-) 
                 
Nákup bot pro Vickyho
          
Krabička na později... :-)