Úterý a středa

15.06.2017 12:36

Přidávám pár fotografií z dalších dvou dní v Bombaji... :-) Různé momentky z ulic a také z nákupu toho nejchutnějšího manga. :-) Vicky vzal mého manžela na místo, kde prodávají tato vynikající alphonso manga ve velkém množství a ten si jich tam rovnou bedýnku koupil (často je tak má k snídani nebo i ke svačině). :-) Většinou bývá touto dobou už po jejich sezoně, protože již udeří deště. Ale letos o sobě zatím období dešťů nedává moc vědět (jen občas nárazově) a manga jsou stále dostupná. :-) Boží dobrota i v těchto malých věcech! :-)

Včera Vicky zorganizoval setkání u něj doma, stejně jako to činil za našeho minulého pobytu v Indii. Přišli někteří naši známí, ale i několik nových lidí. Rovněž se stále každý den s mým manželem schází ke studiu Bible a s nadšením pokračuje v poznávání Boha a odkrývání Jeho úžasného plánu! Sláva Pánu!

Park uprostřed kruhového objezdu

                        

Na každém nádraží nabízejí vyčištění bot... Tentokrát můj manžel svolil...

    

Můj manžel a Vicky si dali indickou pouliční zmrzlinu...

      

Vynikající sladká alphonso manga

     

Bedýnka na doma...

   

V lednici není nic jiného než manga a mangový džus... :-D

Lidé, kteří přišli k Vickymu...

Tento muž přišel mému manželovi s velikou vděčností a s nadšením poděkovat za modlitbu za uzdravení. Před několika dny se za něho modlil a všechny symptomy odešly. Sláva Bohu!