Několik blížících se akcí

23.05.2017 11:35

Blíží se několik akcí, o kterých bych vás ráda informovala (již delší dobu o nich však víte z rubriky Kalendář akcí)... Předně chci zmínit KONFERENCI VÍRY A OHNĚ, která se koná 1. - 3. června v KC Semilasso v Brně. Všechny potřebné informace naleznete na přiložené pozvánce: KVOBrno 2017.jpg  Moc se těšíme na velikou čerstvou dávku Slávy, kterou Bůh pro tuto konferenci připravil!  

Dále nás čeká náš každoroční týdenní FESTIVAL SLOVA A DUCHA, který se koná na stejném místě jako loňský rok, avšak letos již v červenci. Všechny informace ohledně ubytování apod. naleznete na této pozvánce: Festival 2017.jpg

Také je před námi další pobyt v Indii... :-) Tentokrát odjíždí pouze můj manžel a jen na pět týdnů, aby se vrátil včas na Festival. Naše děti zde budou mezitím uzavírat školní rok. Odlétá 6. června a vrací se 13. července. Kdo by se s ním ještě rád do odjezdu viděl, tak má příležitost v neděli 28.5. v naší církvi v Praze (nebo i na našich pražských shromážděních během týdne) nebo na Konferenci víry a ohně v Brně či v neděli 4.6. dopoledne v Brně a odpoledne v Olomouci. Popřípadě naposledy na letišti v Praze Ruzyni 6.6. ve 13:30. :-) O průběhu celé této cesty zde budu opět průběžně informovat, ale předtím (velmi brzy :-)) přidám ještě několik příspěvků - z posledního měsíce a ještě další zpětně z Indie, které jsem dříve nestihla zveřejnit. :-)